STIEL Restaurant & Farmshop
HomeTake-awaymenuBereidingen

VOORGERECHTEN

Vlees

Steak tartaar met gepocheerde eidooier, brioche brood, truffel en cornichon.

Zet de oven aan op 180 graden.
Schuif het gerecht voorzichtig uit het doosje op het bord.
Doe de plakjes brioche in de oven voor ongeveer 3 minuten, haal de toast uit de oven en plaats speels bij de tartaar.
Maak af met het krokante mandala koekje.

~~~

Vegetarisch

Tartaar van rode biet met gepocheerde dooier, brioche brood, truffel en cornichon.

Zet de oven aan op 180 graden.
Schuif het gerecht voorzichtig uit het doosje op het bord.
Doe de plakjes brioche in de oven voor ongeveer 3 minuten haal de toast uit de oven en plaats speels bij de tartaar.
Maak af met het krokante mandala koekje.

~~~

Vis

Tartaar van tonijn met gepocheerde eidooier, brioche brood, truffel en cornichon.

Zet de oven aan op 180 graden.
Schuif het gerecht voorzichtig uit het doosje op het bord.
Doe de plakjes brioche in de oven voor ongeveer 3 minuten haal de toast uit de oven en plaats speels bij de tartaar.
Maak af met het krokante mandala koekje.

Geniet ervan!

TUSSENGERECHTEN

Vegetarisch

Romige uiensoep met compote van ui, gerookte amandel, bieslook en olie van lavas.

Schenk de soep in een steelpan en breng aan de kook.
Leg in een diepbord de compote en schenk hier de soep op.
Garneer naar smaak met de bieslook en amandelkruim.
Druppel wat van de lavas olie in de soep.

~~~

Vis

Klassieke bouillabaisse met rouille, profiterol en Gruyère kaas.

Schenk de soep in een steelpan en breng aan de kook. Serveer uit in een diepbord. Voeg naar smaak de Gruyère, profiterol en de rouille toe.

Bon appetit…

VOORGERECHTEN

Vlees

Gestoofde kalfswang met rozetta, doperwt, asperge, artisjok en jus met pimentbes.

Zet een pan water op en breng tegen de kook aan.
Laat het zakje met kalfswang, het zakje met groentes en het zakje met artisjokcrème zakken en verwarm voor ongeveer 6 minuten, hou het water tegen de kook aan.
Leg de rozetta op het bord.
Knip de zakjes groente open en plaats speels op de rozetta.
Knip het puntje van het spuitzakje af en zet er mooie stipjes op en omheen.
Knip nu het zakje kalfswang open en zeef het boven een steelpan.
Leg de kalfswang op het bord naast de rozetta.
Maak af met de gezeefde jus.

~~~

Vegetarisch

Tortilla met aardappel en ui, rozetta, doperwt, asperge, lamsoor en knoflook beurre blanc.

Zet een pan water op het vuur en breng tegen de kook aan en zet de oven op 180 graden.
Doe het bakje met de tortilla, groentes en de rozetta in de oven voor ongeveer 6 minuten.
Laat het spuitzakje met artisjokcrème en het zakje saus zakken in de pan met water en verwarm ongeveer 5 minuten.
Haal het bakje uit de oven en plaats alles speels op het bord.
Haal de zakjes uit de pan water en knip een klein puntje van het spuitzakje en zet stipjes op het bord.
Maak af met de knoflook beurre blanc.

~~~

Vis

Gebakken dorade met rozetta, doperwt, asperge, artisjok en knoflook beurre blanc.

Zet een pan water op het vuur en breng tegen de kook aan een zet de oven op 180 graden.
Doe het bakje met de dorade, groentes en de rozetta in de oven voor ongeveer 6 minuten.
Laat het spuitzakje met artisjokcrème en het zakje saus zakken in de pan met water en verwarm voor ongeveer 5 minuten.
Haal het bakje uit de oven en plaats alles speels op het bord.
Haal de zakjes uit de pan water en knip een klein puntje van het spuitzakje en zet stipjes op het bord. Maak af met de knoflook beurre blanc.

Eetsmakelijk!

NAGERECHTEN

Giandua chocolademousse met bosvruchten, sinaasappel, honing oranje bloesem en crème Suisse

Schuif het gerechtje voorzichtig uit het doosje op het bord. Maak af met de krokante honingkoekjes.

Geniet!

Kaasplateau

Haal de kazen ten minste 1 uur voor serveren uit de koelkast.
Maak het bord op met de kazen van mild (links) naar sterk (rechts) plaats de vijgen crackers en de confiture op het bord en garneer af met de nootjes en dadels.

Geniet!

visual
visual
visual
visual
visual
visual
visual
visual
visual
visual
visual
visual
visual
visual
visual