STIEL Restaurant & Farmshop
HomemenuStiel@HomeWerken bij STiel
visual
visual

Kant en 'bijna' klaar maaltijd

Verkrijgbaar bij Slagerij Stan van Heerwaarden.

Met deze week op het menu:

Gebakken eendenborst met romige gnocchi, asperge broccoli en krokante kippenhuid.

Samen met uw slager Stan van Heerwaarden en Restaurant Stiel is deze fantastische maaltijd voor u al voorbereid.

Twee partijen waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Wij hebben het zo makkelijk mogelijk voor u gemaakt zodat u binnen 10 minuten een volwaardige maaltijd op tafel heeft staan.

Geniet er van!!

 

Stan, Lars, Muus, Maike

 

 Inhoud:

-  Vacuüm zakje met eendenborst

-  Vacuüm zakje met romige gnocchi met groenten

-  Vacuüm zakje met asperge broccoli

-  Bakje krokante kippenhuid

 

 

Bereiding: 

 

1)   Zet een ruime pan water op het vuur en breng aan de kook.

2)   Zet de oven aan op 180 graden.

3)   Doe de zakjes met de asperge broccoli en de romige gnocchi in de pan water. Houd deze tegen de kook aan.

4)   Haal de eendenborst uit het zakje en bak krokant op de huidkant.

5)   Doe de eendenborst voor +/- 4 min in de oven en laat rusten op een snijplank.

6)   Knip de zakjes met de asperge broccoli en de romige gnocchi open.

7)   Doe de gnocchi in het midden van het bord

8)   Giet het vocht van de asperge broccoli af en leg de broccoli boven op de romige gnocchi

9)   Snij de eendenborst in dunne plakjes en dresseer deze op de gnocchi.

10) Maak af met de krokante kippenhuid.

Eet u smakelijk!

visual
visual
visual
visual
visual
visual
visual
visual
visual
visual
visual
visual
visual
visual
visual
visual