STIEL Restaurant & Farmshop
HomeTake-awayBereidingen

Terrine van gamba met nori, hangop, mierikswortel, avocado crème, waterkers, knolselderij en komkommer.

Open het doosje van het voorgerecht. Schuif voorzichtig de salade van komkommer, knolselderij en de gamba terrine van het plastic af op een bord garneer af met de salade en de lotus wortel chips.

Geniet ervan!

Japanse diamanthaas met hangop, mierikswortel, avocado crème, waterkers, knolselderij en komkommer.

Open het doosje van het voorgerecht. Schuif voorzichtig de salade van komkommer, knolselderij en de diamanthaas van het plastic af op een bord garneer af met de salade en de lotus wortel chips.

Geniet ervan!

Avocado met bijenpollen, hangop, mierikswortel, zwarte knoflook, waterkers, prei vinaigrette, knolselderij en komkommer.

Open het doosje van het voorgerecht. Schuif voorzichtig de avocado's van het plastic af en garneer af met de prei vinaigrette, salade en de lotuswortel chips.

Geniet ervan!

Ravioli met ragout van ossenstaart, rucola, lavas, paddenstoelen, linzen en groene asperge.

Zet een pan water op en breng het tegen de kook aan. Laat het zakje met de ravioli `s en de linzen hierin zakken en haal het er na 7 minuten uit. In de tussen tijd pak een steelpan en keer het bakje paddenstoelen en groene asperge erin om en maak warm. Knip het zakje linzen open en dresseer deze in een diep bord. Knip het zakje ravioli ‘s open en leg deze boven op de linzen met de saus. Leg de groene asperge en paddenstoelen er speels omheen. Maak het geheel af met de krokante ossenstaart en de rucola.

Bon appetit…

Gegrilde tarbot met limoenblad, linzen, pompoen, bloemkool, tomaat croutons van naan brood en rucola sla.

Zet een pan water op en breng het tegen de kook aan. Doe het zakje tarbot en het zakje linzen in de pan water. Haal de vis er na 3 minuten uit en laat rusten. Haal de linzen er na 7 minuten uit. In de tussen tijd keer het bakje met de tomaat, pompoen en bloemkool in een steelpan en verwarm dit. Knip het zakje linzen open en dresseer deze in een diepbord. Knip het zakje met de tarbot open en leg deze er bovenop. Verdeel de warm gemaakte groentes er speels omheen. Garneer het geheel af met de croutons en de rucola.

Eetsmakelijk!

Ravioli met ragout van knolselderij en radijs, hazelnoot, lavas, paddenstoelen, linzen en groene asperge.

Zet een pan water op en breng het tegen de kook aan. Laat het zakje met de ravioli `s en de linzen hierin zakken en haal het er na 7 minuten uit. In de tussen tijd pak een steelpan en keer het bakje paddenstoelen en groene asperge erin om en maak warm. Knip het zakje linzen open en dresseer deze in een diep bord. Knip het zakje ravioli ‘s open en leg deze bovenop de linzen samen met de saus. Leg de groene asperge en paddenstoelen er speels omheen. Maak het geheel af met de rucola.

Eetsmakelijk!

Pecan-fudge taartje met mousse van banaan, cremeux van passievrucht en merengue.

Haal het taartje uit het doosje en zet deze op een bord. Garneer af met het koekje en de merengue.

Geniet!

Kaasplateau

Haal de kazen ten minste 1 uur voor serveren uit de koelkast.
Maak het bord op met de kazen van mild (links) naar sterk (rechts) plaats de vijgen crackers en de confiture op het bord en garneer af met de nootjes en dadels.

Geniet!

Openingstijden:

Restaurant STIEL is dagelijks geopend van 17:00 tot 19:00

voor take-away.

Let op: De KANT EN ‘BIJNA’ KLAAR BOXEN kunnen besteld

worden tot 15:00 op de dag dat u de box wilt afhalen.

Social:

Adres:

Restaurant Stiel
Markt 23
1741 BS Schagen

0224 820 222Gekopieerd

info@restaurantstiel.nlGekopieerd

Open in Maps

Privacy policyColofon

© 2021 Restaurant Stiel