STIEL Restaurant & Farmshop
HomeTake-awayBereidingen

Tostada met barbacoa, tomaten salade, pittige crème van eidooier, yoghurt, viskoekjes, zoetzure rode kool met amandel en rozijnen.

Verwarm de oven op 180 graden. Zet een pan water op en hou tegen de kook aan.
Doe het zakje met de barbacoa(stoofvlees) in de pan met water voor 5 minuten. Viskoekjes, tostada`s en de gebrande mais kunnen op een plateau of bord en zet ze in de oven voor 3 minuten.
Knip de zakjes met kool en tomaten salade open.
Leg op het bord de tostada, beleg deze met het stoofvlees. Zet hier stipjes yoghurt en eidooiercrème op.
Daartussen de viskoekjes en maak af met de salade van rode kool en de waterkers.

Geniet ervan!

Tostada met tartaar van zwaardvis, tomaten salade, pittige crème van eidooier, yoghurt,  viskoekjes, zoetzure rodekool met amandel en rozijn.

Verwarm de oven op 180 graden doe de viskoekjes, tostada`s en de gebrande mais op
een plateau of bord en doe in de oven voor 3 minuten.
Maak de tartaar van zwaardvis aan met de bijgeleverde dressing.
Knip de zakjes met kool en tomaten salade open. Doe onder op het bord de tostada`s beleg deze met de tartaar van zwaardvis.
Zet hier stipjes yoghurt en eidooier crème op. Daartussen de viskoekjes en maak af met de salade van rode kool en de waterkers.

Geniet ervan!

Tostada met avocado, tomaten salsa, yoghurt, pittige eidooiercrème, kokante ui, gebrande mais, zoetzure rode kool met amandel en rozijnen.

Verwarm de oven op 180 graden. De tostada`s en de gebrande mais  kunnen op een
plateau of bord en doe in de oven voor +/- 3 minuten.
Knip de zakjes met kool en tomaten salade open.
Leg onder op het bord de tostada en beleg deze met het de salade van avocado. Zet hier
stipjes yoghurt en eidooiercrème op. Daartussen de gebrande mais en maak af met desalade van rode kool en de waterkers. Daarboven op de krokante ui ringen.

Geniet ervan!

Eendenborst met aardappelwafel, crème van artisjok, rillette van eend, paprika en courgette terrine, haricots verts, zeekraal en saus van eend en grove mosterd.

Zet de oven op 180 graden. Zet een pan water op het vuur en breng tegen de kook aan.
Haal alles van het hoofdgerecht een half uur van tevoren uit de koelkast.
Plaats de eendenborst, de groene groenten en de aardappelwafel op een bord of plateau in de oven voor +/- 5 minuten.
Laat het spuitzakje artisjok crème zakken in de pan met water.
Doe de saus in een steelpan en verwarm.
Haal het plateau uit de oven en leg de groenten onder op het bord. Hier boven op de eendenborst. Daarnaast speels de wafel, rillette en de paprika terrine.
Spuit in de gaatjes van de wafel de crème van artisjok. Maak af met de mosterdsaus en het koekje.

Bon appetit…

Rode mul met pijlstaart inktvis, aardappelwafel, crème van artisjok, salade van venkel, haricots verts, zeekraal en saus van rode mul.

Zet de oven op 180 graden. Zet een pan water op en hou tegen de kook aan.
Doe het zakje met artisjok in het warme water voor +/- 5 minuten.
Doe de saus in een steelpan en maak warm.  
De rode mulfilet, de aardappelwafel en de groene groenten kunnen op een plateau of bord in de oven voor +/- 6 minuten.
Maak in de tussentijd de venkel aan met de meegeleverde dressing.
Leg in het midden van het bord de warme groenten. Daarboven op de rode mul. Boven op de mul de salade van venkel. Daarnaast de wafel. Spuit in de gaatjes van de wafel de crème van artisjok.
Maak af met de saus en het koekje.

Eetsmakelijk!

Griesmeel met filodeeg, terinne van paprika en courgette, haricots verts, zeekraal, balsamico uitjes. Crème van artisjok en roomsaus met oesterzwam.

Haal de terrine van paprika een half uurtje van te voren uit de koelkast.
Verwarm de oven op 180 graden. Zet een pan water op en breng aan de kook. Doe de spuitzak in de pan met water voor +/- 5 minuten.
Zet de grielsmeel de balsamico uitjes en de groene groentes op een plateau of bord in de oven voor +/- 5 minuten.
Haal uit oven en plaats de groente in het midden van het bord. Plaats de rol filo-griesmeel erboven op. Garneer hier speels de balsamico uitjes omheen. Maak af met de roomsaus met oesterzwam.

Eetsmakelijk!

Romige uiensoep met compote van ui, gerookte amandel, bieslook en olie van lavas.

Schenk de soep in een steelpan en breng aan de kook.
Leg in een diepbord de compote en schenk hier de soep op.
Garneer naar smaak met de bieslook en amandelkruim. Druppel wat van de lavas olie in de soep.

Klassieke Bouillabaisse met rouille, profiterol en Gruyère kaas.

Schenk de soep in een steelpan en breng aan de kook. Serveer uit in een diepbord.
Voeg naar smaak de Gruyère, profiterol en de rouille toe.

Crème brûlée van witte chocolade met salade van sinaasappel en verveinne.

De crème brûlée blijft in het bakje. Plaats hierop de galette van suiker.
Dresseer hierop de salade van sinaasappel.
Spuit stipjes hibiscus gel op en tussen de salade. Maak af met de gekarameliseerde pecannoot.

Geniet!

Kaasplateau

Haal de kazen ten minste 1 uur voor serveren uit de koelkast.
Maak het bord op met de kazen van mild (links) naar sterk (rechts) plaats de vijgen crackers en de confiture op het bord en garneer af met de nootjes en dadels.

Geniet!

Openingstijden:

Restaurant STIEL is van donderdag t/m zondag geopend van 17:00 tot 19:00

voor take-away.

Let op: De KANT EN ‘BIJNA’ KLAAR BOXEN kunnen besteld

worden tot 15:00 op de dag dat u de box wilt afhalen.

Social:

Adres:

Restaurant Stiel
Markt 23
1741 BS Schagen

0224 820 222Gekopieerd

info@restaurantstiel.nlGekopieerd

Open in Maps

Privacy policyColofon

© 2021 Restaurant Stiel