RESERVEREN 

RESERVEREN 

Contact / Reserveren

Plaats uw reservering
Via onderstaand formulier kunt u snel en eenvoudig uw reservering aanvragen. Deze is echter pas geldig op het moment dat deze door ons is bevestigd.

December feestmaand bij Stiel!

High Tea op z'n Stiels

Kom deze feestdagen genieten van de sfeervolle ambiance van Restaurant Stiel. Laat u culinair in de watten leggen door Chefs Muus Rietveld, Lars de Bois en hun team. Ook dit jaar is er weer gezellige ijspret bij Stiel voor de deur, kom uw verkleumde handen warmen aan een heerlijk glas gluhwein. Op ons winterterras brand een gezellig haardvuur.

De gehele maand december serveren wij overdag een ‘Grand cru’ thee proeverij bij een etagère vol zoet en hartig lekkers. Een High Tea op zijn Stiel’s!.

Op dinsdag 19 december organiseren wij samen met restaurant Wonder’s HET culinaire winter event Dinner on Ice.

Geniet van een ongedwongen sfeer, culinaire verrassingen en entertainment op een unieke locatie!

Het Diner zal bestaan uit een feestelijke ontvangst met een glaasje bubbels, een viergangen menu op het ijs geserveerd en dit alles begeleid door life entertainment.  Na het succes van vorig jaar verwachten wij dat de kaartverkoop vlot zal gaan, dus wacht niet en reserveer snel, want hier wil je bij zijn!

Een deel van de opbrengst van dit diner zal gedoneerd worden aan “Stichting Schagen on Ice”

Kerstlunch "All inclusive"

Een waardevol family moment of samen in alle rust genieten van de romantische kerstsfeer kan ook overdag bij Stiel. Wij serveren naast onze gebruikelijke lunchkaart een spetterend All-inclusive lunchmenu bestaande uit; een aperitief, verschillende amuses, een 4-gangenmenu, 4 bijpassende dranken (alcoholisch of non-alcoholisch) en tot slot, koffie of thee met friandises.

Kerstmenu
Welkomst amuses

Amuse: Bitterbal van konijn en bockbier met zuurkool en cêpes mayonaise

Oosterse kalfswang met soufflé van wonton, King krab, mierikswortel, radijs en sugarsnapssalade

Gebakken zeebaars met risotto, blauwe kaas, biologische pompoen en beurre blanc met mirin

Hertenbout met ‘stoof en croûte’, amandel, piccalilly, peterseliewortel, witte chocolade, en krokante zwezerik

Gebakken eendenlever met krokante kippenhuid, macadamianoot en schuim van tonkabonen

Dessert amuse

Iglo van Giandua chocolade met meringue sneeuwpop, mokka crème, citroenblad en bananenroomijs.

Kinderkerstmenu

Winterflensje met poedersuiker

Kippendijen cocktail

Vrolijk tomatensoepje

Kerstburger op brioche

Meringue sneeuwpop met bananenroomijs

Zondag 24, maandag 25 & dinsdag 26 december, bent u bij ons welkom voor een kerstlunch of diner. Overdag kunt u naast het lunchmenu en de High tea ook uw keuze maken uit de gebruikelijke lunchkaart. Zondag 31 december zijn wij gesloten.

‘Grand cru’ thee proeverij met etagère vol zoet en hartig lekkers € 26,50

Diner on Ice ‘All-inclusive’ € 87,50

Kerstlunch All-inclusive € 75,-

Kerstdiner 5-gangenmenu met feestelijke amuses, koffie/thee en friandises € 69,50

5-gangen wijn arrangement € 35,-

5-gangen kinderkerstmenu met feestelijke amuses, kindercappuccino en lekkernij € 25,-

Reserveren?

0224 820 222 of info@restaurantstiel.nl