RESERVEREN 

RESERVEREN 

Contact / Reserveren

December feestmaand bij Stiel!

Kom deze feestdagen genieten van de sfeervolle ambiance van Restaurant Stiel. Laat u culinair in de watten leggen door Chefs Muus Rietveld, Lars de Bois en hun team. Ook dit jaar is er weer gezellige ijspret bij Stiel voor de deur, kom uw verkleumde handen warmen aan een heerlijk glas gluhwein. Op ons winterterras brand een gezellig haardvuur. De gehele maand december serveren wij overdag een 'Grand Cru' thee proeverij bij een etagère vol zoet en hartig lekkers. Een High tea op zijn Stiel's! 


KERSTMENU

Amuses
Verschillende feestelijke amuses om de smaakpapillen wakker te schudden

Entree
Drie soorten krab:
- Kingkrab met lavas en crème fraise
- Noordzeekrab salade met zalmeitjes, crostini en radijs
- Soft shellkrab met japanse mayonnaise en mango

1e Tussengerecht
Snoekbaars met paling, choisam, ponzu, komkommer en vintage soyasaus

2e Tussengerecht
Ravioli gevuld met hoender, gerookte pastinaak, yoghurt, beukenzwam en verse truffel

Hoofdgerecht
Hertenfilet encroute met sukade van hert, uiencompote, spruitjes, bramen en saus van piment

Dessert
Giandua chocolademousse met banaan, hazelnootroomijs en bladgoud

Friandises
Zoete heerlijkheden voor bij de koffie of thee

VEGETARISCH KERSTMENU

Amuses
Verschillende feestelijke amuses om de smaakpapillen wakker te schudden

Entree
Drie bereidingen van bloemkool:
- Bloemkoolmousse met hazelnoot
- Gebakken bloemkool met beurre noisset, gele curry en cocos
- Bloemkool cous cous met yoghurt, rozijnen, gerookte paprika en Parmezaanse kaassaus

1e Tussengerecht
Rettiche sousvide bereidt met choisam, ponzu, komkommer en vintage soyasaus

2e Tussengerecht
Ravioli gevuld met eekhoorntjesbrood, gerookte pastinaak, yoghurt, beukenzwam en verse truffel

Hoofdgerecht
Mini kooltje met uiencompote, spruitjes en saus van gegrilde knolselderij

Dessert
Giandua chocolademousse met banaan, hazelnootroomijs en bladgoud

Friandises
Zoete heerlijkheden voor bij de koffie of thee

KINDERKERSTMENU

Amuse

Entree
Kipcocktail met mandarijntjes en appel

1e Tussengerecht
Carpaccio met pesto, kaaskroketje en salade

2e Tussengerecht
Tomatensoep met balletjes en vermicelli 

Hoofdgerecht
Hamburger op brioche met frietjes

Dessert
Vanilleroomijs met chocoladesaus, banaan en slagroom

PRIJZEN

Kerstmenu: 75,-
Vegetarisch kerstmenu 75,-
Kinderkerstmenu 25,-
Wijnarrangement 35,- half 23,50
Alcoholvrij arrangement: 21,-
Bier arrangement: 21,-

Plaats uw reservering
Via onderstaand formulier kunt u snel en eenvoudig uw reservering aanvragen. Deze is echter pas geldig op het moment dat deze door ons is bevestigd.

Reserveren?

0224 820 222 of info@restaurantstiel.nl