RESERVEREN 

RESERVEREN 

Contact / Reserveren

Plaats uw reservering
Via onderstaand formulier kunt u snel en eenvoudig uw reservering aanvragen. Deze is echter pas geldig op het moment dat deze door ons is bevestigd.

December feestmaand bij Stiel!

High tea op z'n Stiel's
Kom deze feestdagen genieten van de sfeervolle ambiance van Restaurant Stiel. Laat u culinair in de watten leggen door Chefs Muus Rietveld, Lars de Bois en hun team. Ook dit jaar is er weer gezellige ijspret bij Stiel voor de deur, kom uw verkleumde handen warmen aan een heerlijk glas gluhwein. Op ons winterterras brand een gezellig haardvuur. De gehele maand december serveren wij overdag een 'Grand Cru' thee proeverij bij een etagère vol zoet en hartig lekkers. Een High tea op zijn Stiel's!

Op dinsdag 11 december organiseren wij samen met restaurant Wonder's HET culinaire winter event Dinner on Ice.
Geniet van een ongedwongen sfeer, culinaire verrassingen en entertainment op een unieke locatie! Het diner zal bestaan uit een feestelijke ontvangst met een glaasje bubbels, een viergangen menu op het ijs geserveerd en dit alles begeleid door life entertainment. Na het succes van vorig jaar verwachten wij dat de kaartverkoop vlot zal gaan, dus wacht niet en reserveer snel, want hier wil je bij zijn! Een deel van de opbrengst van dit diner zal gedoneerd worden aan “Stichting Schagen on Ice”

Kerstlunch 'All-inclusive'
Een waardevol family moment of samen in alle rust genieten van de romantische kerstsfeer kan ook overdag bij Stiel. Wij serveren naast onze gebruikelijke lunchkaart een spetterend All-inclusive lunchmenu bestaande uit; een aperitief, verschillende amuses, een 4-gangenmenu, 4 bijpassende dranken (alcoholisch of non-alcoholisch) en tot slot, koffie of thee met friandises.

Maandag 24 december zijn wij geopend voor diner vanaf 17.30. Dinsdag 25 & woensdag 26 december, bent u bij ons welkom voor een kerstlunch of diner. Overdag kunt u naast het lunchmenu en de High tea ook uw keuze maken uit de gebruikelijke lunchkaart. Maandag 31 december en dinsdag 1 januari zijn wij gesloten.

'Grand Cru' thee proeverij met etagère vol zoet en hartig lekkers € 26,50
Dinner on Ice 'All-inclusive' € 87,50
Kerstlunch 'All-inclusive' € 79,50
5-gangen kindermenu met feestelijke amuses en lekkernij € 25,-

KERSTMENU DINER € 75,-

Amuse bouche
kalfswang met aardappel en prei
Tempura met tonijn en yuzu parels
Komkommer met tzatziki en gefermenteerde knoflook


*

Gebakken langoustine met bloemkool, gepocheerd ei, portabella,
kerrie en Iberico ham


*

Gegrilde tarbotfilet met Hollandse garnalenkroket, peterseliewortel, Cavolo nero en citroenmayonaise

*

Op het karkas gebraden roodpoot patrijs met champagne zuurkool, krokant rookspek, piccalilly, gebrande ui en mosterd Hollandaise

*

Hert “Wellington” met paddenstoelen duxelles, artisjok, gebraden bospeen, mini boerenkool, truffel en saus Perigord

*

Supplement Kaaswagen aan het menu + € 14,50

*

Appel tartetatin met Tahiti vanille roomijs, mousse van citroen met gemarineerde appel, kaneelcrumble en groene appel sorbet met appellikeur

*

Koffie met friandises

Wijn arrangement € 35,-
Half wijn arrangement € 18,-

Reserveren?

0224 820 222 of info@restaurantstiel.nl