RESERVEREN 

RESERVEREN 

Vrienden van Stiel

 

creatieve communicatiebureau ANFY   ANFY
Het online visitekaartje van Stiel wordt verzorgt door het creatieve communicatiebureau ANFY. Met een prachtige, goed werkende website en het leveren van imput voor verschillende printed media maakt het team van ANFY zich steeds onmisbaarder in de communicatie van Stiel.
 
Bidvest Deli XL is een horeca groothandel met een breed assortiment voor de horeca.
  DeliXL
Bidvest Deli XL is een horeca groothandel met een breed assortiment voor de horeca. DeliXL is uitblinker als het gaat om prijs-kwalitijd en levert hierbij ook nog eens uitstekende service. Een prettig bestelsysteem en veel leveringsdagen maken van DeliXL een groothandel waar Stiel van op aan kan.
 
Ecco schoenen zijn hippe kwaliteitsschoenen   Ecco
Als medewerker in de horeca ben je gewend om lange dagen staand en lopend door te brengen. Goed schoeisel is dan ook essentieel. Stiel stimuleert haar medewerkers om te investeren in kwaliteitsschoenen en is hierom een partnership aangegaan met Ecco Schagen.
 
Groenten en Fruit voor de horeca komt van Han de Kroon Horecavers   Han de Kroon Horecavers
Stiel werkt met groenten en fruit van Han de Kroon Horecavers. De hoge kwaliteit producten en de diversiteit in bijzondere, soms ‘vergeten’ groenten maakt van Han de Kroon Horecavers een gewaardeerde toeleverancier.
 
Hanos Horecagroothandel voor alle food en non-food producten gedistribueerd door heel Nederland 
  Hanos
In Hanos horeca groothandel heeft Stiel een toeleverancier waar service en kwaliteit boven alles gaat. Met een accountmanager die net dat stapje extra zet als er een bepaald product gevonden moet worden en een overall prettige manier van communiceren beschouwt Stiel Hanos als een gewaardeerde partner.  
 
Kwaliteitsmeubels op maat gemaakt, van tafels en stoelen tot een stoere snijplank of unieke lamp.   Hollywood
Hollywood meubels is een jong en vernieuwende meubelwinkel en meubelmakerij, gerund door een bijzonder team 'Manusjes van alles’. Hun creatieve en technische input speelt een belangrijke rol bij de uitstraling van Stiel tijdens verschillende culinaire evenementen.
 
Prime Meat is een vlees productiebedrijf die levert aan de horeca
  Prime Meat
Prime Meat is een modern en vooruitstrevend vlees productiebedrijf met medewerkers die meedenken en klant-vriendelijkheid tot kunst hebben verheven. Constante kwaliteit en een goede prijsstelling maakt van Prime Meat een zeer gewaardeerde vleesleverancier voor Stiel.
 
Wijnimport J. Bart levert een  breed assortiment kwaliteitswijnen aan de horeca en zakelijke markt
  Wijnkoperij Bart
Wijnimport J. Bart is een dynamisch familiebedrijf dat exclusief aan de horeca en zakelijke markt levert. Met een ruim assortiment gunstig geprijsde kwaliteitswijnen is Wijnimport J. Bart een zeer gewaardeerde toeleverancier.

Openingstijden

Maandag10:00 – 00:00 uur
DinsdagGesloten
Woensdag10:00 – 00:00 uur
Donderdag10:00 – 00:00 uur
Vrijdag10:00 – 00:00 uur
Zaterdag10:00 – 00:00 uur
Zondag10:00 – 00:00 uur

Reserveren?

0224 820 222 of info@restaurantstiel.nl